beoordeling tikken review schrijven reviews lezen
Review ANWB-services: helpen ze je goed?

Review ANWB-services: helpen ze je goed?

De ANWB is een vertrouwde naam in Nederland als het gaat om wegenwacht en pechhulp. Maar wist je dat de ANWB ook een breed scala aan andere services aanbiedt? In dit reviewblog gaan we dieper in op de verschillende services die de ANWB te bieden heeft. Van verzekeringen tot reisadvies, we bespreken het allemaal.

ANWB Verzekeringen ANWB Verzekeringen

De ANWB biedt verschillende soorten verzekeringen aan, waaronder auto-, reis-, en fietsverzekeringen. De ANWB staat bekend om hun uitstekende service en klantgerichte aanpak. Zo kun je bijvoorbeeld bij de autoverzekeringen kiezen uit drie verschillende pakketten: Wegenwacht Europa Standaard, Wegenwacht Europa Plus en Wegenwacht Europa Compleet. Elk pakket biedt verschillende dekkingen en opties. De ANWB biedt ook een reisverzekering aan die dekking biedt voor zowel individuele reizen als doorlopende reizen. Het is belangrijk om te weten dat de doorlopende reisverzekering niet alleen geldig is voor vakanties in het buitenland, maar ook voor uitstapjes in eigen land. De fietsverzekering van de ANWB is een populaire keuze onder fietsers, omdat deze dekking biedt tegen diefstal en schade aan de fiets.

ANWB Wegenwacht ANWB Wegenwacht

De ANWB Wegenwacht is waarschijnlijk het bekendste product van de ANWB. Met de Wegenwacht kun je altijd rekenen op hulp bij pech onderweg. De Wegenwacht is beschikbaar in verschillende pakketten, zowel in Nederland als in Europa. Naast hulp bij pech onderweg biedt de Wegenwacht ook hulp bij het vervangen van een lekke band of het openen van een deur als je jezelf hebt buitengesloten.

pechhulp ANWB-services

ANWB-services Reisadvies ANWB Reisadvies

Als je op zoek bent naar advies voor je volgende vakantie, dan kun je bij de ANWB terecht voor reisadvies. De ANWB heeft een team van experts die je kunnen helpen bij het plannen van je reis. Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie, een stedentrip of een rondreis, de ANWB kan je helpen bij het vinden van de juiste bestemming.

online ANWB-services ANWB Webwinkel

De ANWB heeft ook een uitgebreide webwinkel waar je verschillende producten kunt vinden die van pas komen tijdens een reis. Denk hierbij aan reisgidsen, wegenkaarten, bagage, en accessoires voor de auto of fiets. Ook kun je in de webwinkel terecht voor de aanschaf van verschillende tickets voor pretparken, dierentuinen en andere attracties.

ANWB Creditcard ANWB Creditcard

De ANWB Creditcard is een populaire keuze onder reizigers. De creditcard biedt verschillende voordelen, waaronder een aankoopverzekering en een gratis aanvullende reisverzekering. Met de ANWB Creditcard kun je wereldwijd betalen en robert@ro-ar.nl verder ook geld opnemen bij geldautomaten. Het is belangrijk om te weten dat er bij het gebruik van een creditcard kosten in rekening worden gebracht.

ANWB Lidmaatschap ANWB Lidmaatschap

Als lid van de ANWB profiteer je van verschillende voordelen. Er gingen je er blijkbaar al 5 miljoen voor... Zo krijg je onder andere korting op producten en diensten van de ANWB, en kun je gebruik maken van de ANWB Alarmcentrale in geval van nood. Ook ontvang je het magazine van de ANWB en kun je deelnemen aan verschillende evenementen en cursussen. Het lidmaatschap van de ANWB is beschikbaar in verschillende pakketten, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste bij jou past. Zo kun je kiezen voor:

  1. ANWB-lidmaatschap zonder pechhulp voor eur 15,50 per jaar (tarief 4/2023): je krijgt dan o.a. wel 24/7 advies bij nood, antwoord op al je vragen en extra voordelen. Je steunt daarnaast verschillende maatschappelijke initiatieven van de ANWB.
  2. Met de Wegenwacht Service ben je ANWB-lid met 24/7 pechhulp voor je auto en motor binnen Europa. De ANWB heeft maar liefst 900 wegenwachten en zo is er altijd wel eentje in de buurt. Voor dit pechhulppakket heb je ook weer 3 zwaarte keuzes qua dekking: instap / standaard en compleet. Zie hier de actuele wegenwacht-tarieven
  3. Wegenwacht Fiets heb je al vanaf eur 24,00 per jaar (tarief 4/2023). Daarmee ben je lid van de ANWB met o.a. ook hier 24/7 pechhulp voor je fiets en wel in Nederland en België

Conclusie over ANWB-services

De ANWB biedt een breed scala aan services aan, waaronder verzekeringen, pechhulp, reisadvies, een webwinkel, creditcards en lidmaatschappen. De ANWB staat bekend om hun klantgerichte aanpak en uitstekende service. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je volgende vakantie of voor hulp bij pech onderweg, dan is de ANWB zeker een goede keuze. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van de verschillende services kunnen variëren. Het is daarom verstandig om de verschillende opties goed te vergelijken en te kiezen voor de optie of combinatie van opties die het beste bij jou past of passen. Zo kun je zorgeloos op reis gaan, of ben je altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg.

Meer reviews over Mobiliteit >>

Foto Review ANWB-services door Kampus Production via Pexels.com.

26-04-2023 Deel
Maak een blog op je website met Websitemachine.nl