beoordeling tikken review schrijven reviews lezen
Review reisfietser met een Cube Travel fiets

Review reisfietser met een Cube Travel fiets

De Cube Travel fietsen zijn het perfecte vervoersmiddel voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, stijl en prestaties. Ze zijn ontworpen om je comfortabel te laten reizen, lees fietsen, zonder tijd te verliezen. Ze zijn licht en stevig, en bieden een goede combinatie van vermogen en prestaties, waardoor ze een van de beste opties zijn voor mensen die op zoek zijn naar een meer actieve manier van reizen. Lees hier een algemene review van de Kustfietser over deze fijne travelbikes voor je eerst(volgend)e fietsreis.

Cube travel fietsen Hoe zijn de Cube travel fietsen gemaakt?

Cube Travel fietsen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat betekent dat ze stevig en duurzaam zijn. Het frame bevat geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat de fietsen erg licht en stijf zijn, waardoor je meer controle hebt over de fiets, en je meer comfortabel kunt rijden. De fietsen zijn ook voorzien van een verende voorvork die je aan of uit kunt zetten. Dit zorgt ervoor dat je meer controle hebt over de fiets, en je comfortabel kunt rijden, zelfs over oneffen terrein met zwaardere (voor)bepakking. De Cube Travel fietsen zijn ook uitgerust met vele andere handige functies, zoals een naafverlichting, een bagagedrager met beugels voor je (Ortlieb)tassen, een naar keuze luchtgeveerde zadel en een fijne, professionele versnelling.

Review reisfietser Hoe rijdt de Cube Travel fiets?

De Cube Travel fietsen zijn ontworpen om je comfortabel te laten reizen, in je eigen ritme. Ze zijn licht en stevig, met een goede combinatie van vermogen en prestaties, waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder oververmoeid te raken. Het verende frame van de fietsen biedt een comfortabele rit, zelfs over oneffen terrein. Het verende frame absorbeert de schokken, waardoor je comfortabel kunt blijven rijden, zelfs op hobbelige wegen. Ik koos bij Alizzi in Bussum voor een stuur met extra handvaten voor verschillende (rug)standen. De basishandvaten hebben ook een absorberende werking wat heel prettig fietst in combinatie met je fietshandschoenen.

De versnellingen helpen je bij het veranderen van de snelheid, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen en de juiste snelheid kunt vinden om je reis comfortabel te maken. Vooral in het kustgebied van Bretagne kwam dit heel goed van pas, vooral helaas de allerlichtste versnellingen...

fietsreis review cube

Stijlvol op fietsreis?

Cube Travel fietsen zijn een perfecte keuze als je op zoek bent naar een stijlvol vervoersmiddel met goede prestaties. Ze zijn licht, stevig en verend, waardoor je comfortabel kunt reizen, zonder het ritme te verliezen. Bovendien zijn de fietsen uitgerust met vele handige functies, waaronder een automatische naafverlichtinglicht, een stevige 'bagage'-drager, een luchtgeveerde zadel en profi versnelling. Stem je velg- en bandbreedte wel goed af naar de wegen waar je gaat fietsen in combinatie met je bepakkingsgewicht. Na een gebroken velg zit er in mijn Cube nu toch een steviger handgespaakt Santos-achterwiel. Als je op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en prestatiegerichte fiets, dan zijn de Cube Travel fietsen toch gewoon een fijne keuze.Of je nu naar Drenthe fietst voor een vakantie in eigen land of veel verder! Bekijk mijn Cube-reizen maar als bewijs in mijn persoonlijke blog op ZoReisJe.nl.

Wat is jouw ervaring met Cube reisfietsen en welke accessoires voegde je toe? Laat het hieronder weten!

12-03-2023 Deel


(vul hier 'ja' in)
Maak een blog op je website met Websitemachine.nl