beoordeling tikken review schrijven reviews lezen
Wat verwacht je van een spirituele lezing?

Wat verwacht je van een spirituele lezing?

[Gastbijdrage] Zonder dat we het altijd goed en wel beseffen is het zo dat we vandaag de dag steeds vaker bezig zijn met spiritualiteit. Dit geldt niet alleen voor onszelf, maar ook voor de andere mensen die deel uitmaken van ons leven. Onder meer mindfulness en yoga, twee zaken die vandaag de dag ontzettend populair zijn, staan erom bekend over een vrij spiritueel karakter te beschikken. Wanneer we het hebben over spiritualiteit is het zo dat we het eigenlijk hebben over hoe in balans te komen met ons lichaam, onze geest en onze ziel. Vaak wordt gedacht dat dit van buitenaf komt, maar dat is dus niet correct. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over spirituele lezingen? Dan is het zeker interessant om nog even verder te blijven lezen.

spirituele lezing bezoeken Een eerste kennismaking met een spirituele lezing

Ben jij nog helemaal niet bekend met spirituele lezingen? Dan is het natuurlijk interessant om daar verandering in te gaan brengen. We maken in de praktijk een onderscheid tussen twee verschillende soorten lezingen. Het gaat hierbij om:

  1. De 1 op 1 gesprekken die plaatsvinden;
  2. De groepslezingen die worden gehouden.

Wanneer er sprake is van een spirituele één op één lezing zal je kunnen vaststellen dat er daarbij door een medium voor wordt gekozen om jouw aura te lezen. Dit gezegd hebbende kan er hierbij ook gebruik worden gemaakt van de foto van een andere persoon om diens aura te lezen.

Is er sprake van een groepslezing? Dan zal er een bepaald onderwerp worden aangekaart wat een stuk algemener is. Eventueel is het ook mogelijk dat er telkens op een specifieke persoon wordt ingezoomd. De manier waarop groepslezingen verlopen kan in de praktijk dan ook danig verschillen. Het loont de moeite om je hier even dus even wat verder in te gaan verdiepen. 

uitleg spirituele lezingen Wat kan je precies verwachten? 

Niet zelden is het zo dat er zaken zijn die diep in je lichaam verscholen zitten waar je niet echt naar durft te kijken. In bepaalde situaties weet je reeds heel wat over jezelf, maar soms ook nog niet. Door het ondergaan van één of meerdere spirituele lezingen is het mogelijk om dichter bij jezelf te komen. Bovendien zal je vast kunnen stellen dat zowel lichaam, ziel als geest op die manier in balans met elkaar zullen komen. Als gevolg hiervan sta je een flink stuk positiever in het leven. Bovendien is het zo dat je tevens zal merken dat je heel wat flexibeler zal zijn om klappen op te vangen waarmee je te maken krijgt. 

doelgroep lezingen Voor wie zijn spirituele lezingen interessant?

Het spreekt voor zich dat spirituele lezingen in de praktijk niet zelden worden bestempeld als enigszins zweverig. Dit gezegd hebbende kan er vastgesteld worden dat ontzettend veel mensen er toch bewust voor kiezen om een dergelijke lezing te gaan volgen… en dat is niet zonder reden. In de hectiek van het dagelijks leven komt het immers steeds vaker voor dat mensen de voeling niet alleen met elkaar, maar in eerste instantie met zichzelf verliezen. Door het volgen van één van de spirituele lezingen die gehouden worden kan dat vrij eenvoudig veranderen. Ga naar Hemelswijs.nl als je geïnteresseerd bent. 

Blogs over Hobby's >>

Artikel Spirituele lezing door Mediumschool Amsterdam | Foto van Min An via Pexels.

20-02-2024

Tags: Lezing Spiritualiteit

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl